Οι εκδόσεις Mystis τώρα και στα είδη χαρτοπωλείου

Κασετίνες, στυλό, πίνακες, μαρκαδόροι, τετράδια σπιράλ, τετράδια μπλε, χαρτί α4, ετικέτες αυτοκόλλητες, κλασέρ, πίνακες κιμωλίας, πίνακες φελλού, αριθμομηχανές κλπ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε αφορά τα είδη ενός σύγχρονου ενημερωμένου βιβλιοχαρτοπωλείου. Στο Mystis.gr (σύντομα κοντά σας) θα βρείτε επώνυμα είδη για όλες τις ηλικίες με ένα κλικ. Μεγάλη ποικιλία σε είδη χαρτοπωλείου, σχολικών ειδών, ειδών γραφείου, πίνακες μαρκαδόρου, καβαλέτα ζωγραφικής, στυλό, κλασέρ, τετράδια σπιράλ, τετράδια απλά, ετικέτες αυτοκόλλητες, πίνακες κιμωλίας, πίνακες φελλού, αριθμομηχανές κ.α.
Η εταιρεία Α.Τσιντάρης & ΟΕ είναι αποθήκη χονδρικής, τύπου cash & carry, που δραστηριοποιείται με το χονδρικό εμπόριο προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές.
Σκοπός μας είναι:
Να εφοδιάζουμε τους πελάτες μας οικονομικά προϊόντα σε ικανοποιητική ποιότητα

Να ψάχνουμε και να βρίσκουμε συνεχώς νέα προϊόντα

Να βελτιώνουμε συνεχώς τον τρόπο λειτουργίας

Να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ανθρώπινη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας

Απευθυνόμαστε μόνο σε καταστήματα λιανικής (βιβλιοχαρτοπωλεία, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα, τουριστικά καταστήματα κ.α.)

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν και βοήθεια σχετική με τις αγορές τους όπως αποστολή φωτογραφιών για τα προϊόντα που προμηθεύονται από εμάς.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε σας πρόταση για το πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Επισκεφθείτε μας το συντομότερο για να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση και να λαμβάνετε τον έντυπο κατάλογο μας. Ξεφυλλίστε τον κατάλογο μας και σίγουρα θα βρείτε κάποια προϊόντα που θα σας ικανοποιήσουν.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορούμε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά.

Similar Posts