Οι Εκδόσεις Mystis έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου ”Μονόδρομος η Εθνική Συνεννόηση και η Ανάπτυξη” από την Περιφέρεια Κρήτης και την ΠΕΔ που θα πραγματοποιηθεί στη αίθουσα Ανδρόγεω την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7:30 μ.μ.

Πολύ ευνοϊκή υποδοχή συναντά το βιβλίο «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, η Εθνική Συνεννόηση και η Ανάπτυξη» των Σταύρου Καμπέλη – Νίκου Πετράκη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Κρήτη.
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρόεδρος της βουλής, έστειλαν στον Νίκο Πετράκη και την οικογένεια Καμπέλη, ευχαριστήριες επιστολές για την αποστολή του βιβλίου.
Επιστολές με τις ευχαριστίες τους και πολύ θετικά σχόλια, έστειλαν επίσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κος Δραγασάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων κος Καμίνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εσωτερικών αρμόδιος για την αυτοδιοίκηση κος Πουλάκης, οι περιφερειάρχες Αττικής κα Δούρου και Στερέας Ελλάδος κος Μπακογιάννης, πολλοί δήμαρχοι κι άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της αυτοδιοίκησης και πολλών φορέων.
Οι θεσμικοί παράγοντες τονίζουν τη σημασία της εθνικής συνεννόησης και της ανάπτυξης, καθώς και το ρόλο της αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας κι εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι το βιβλίο θα συμβάλλει ιδιαίτερα στο δημόσιο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Πολύ ευνοϊκά επίσης, υποδέχτηκαν το βιβλίο ο περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης δήμαρχος Ηρακλείου κος Λαμπρινός, καθώς και δήμαρχοι κι άλλοι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης της ακαδημαϊκής κοινότητας, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων και πολίτες.

Similar Posts