Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι εκδόσεις Mystis θα συμετέχουν στην 2η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”.

Η Promexpo.gr οργανώνει την 2η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 έως 31 Μαρτίου 2014 στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια της διοργάνωσης της 1ης Παγκρήτιας έκθεσης “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”που έγινε στο στάδιο TAE KWON DO στις 24 με 27 Μαΐου 2013 η οποία προέβαλε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κρήτης και πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Μέσα από το ετήσιο ραντεβού μας με το κοινό της πρωτεύουσας στοχεύουμε στο:

  • Να τοποθετηθούν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα & στο εξωτερικό,
  • Να έρθουν σε επαφή οι Κρήτες παραγωγοί και μεταποιητές με τα δίκτυα διανομής που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή της Αττικής, συνάπτοντας νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία και παραγωγή,
  • Να γνωρίσουν οι καταναλωτές της Αττικής καλύτερα τα κρητικά προϊόντα και να αναδειχθεί η δυναμική τους,
  • Να προωθηθεί το σύγχρονο πρόσωπο του νησιού, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει και να αναδειχθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός.

Φωτογραφίες απο την 1η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”

Similar Posts