Πώς Ακριβώς λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα για συγγραφείς

Η υπηρεσία Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση) του Mystis.gr, παρέχει τη δυνατότητα σε συγγραφείς (πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς πανεπιστημιακών βιβλίων, δοκιμιογράφους, φωτογράφους κα.) να προχωρήσουν στην αυτό-έκδοση του βιβλίου τους σε όσα αντίτυπα επιθυμούν και σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές.

Η υπηρεσία Print on Demand του Mystis.gr σας προσφέρει τις εξής επιλογές:
α) Μας στέλνετε τα αρχεία του βιβλίου σας σε ηλεκτρονική μορφή κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας το παραδώσουμε σε μορφή έντυπου βιβλίου και σε όσα αντίτυπα εσείς επιθυμείτε.
β) Οι γραμματικές και συντακτικές διορθώσεις είναι στην ευθύνη του συγγραφέα. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα διορθώσεων από έμπειρους διορθωτές για τη φιλολογική του επιμέλεια – κατόπιν συνεννόησης.
γ) Η σελιδοποίηση και ο σχεδιασμός του εξωφύλλου, γίνεται συνήθως από εμάς, με κάποια τυπική χρέωση, ανάλογης πάντα των απαιτήσεων του συγγραφέα.
δ) Δυνατότητα έκδοσης του βιβλίου σας με την επωνυμία του εκδοτικού μας οίκου mystis.gr. Για βιβλία που έχουν ελεγχθεί ως προς το περιεχόμενο και τα έχουν επιμεληθεί -και διορθώσει (γραμματικά και τυπογραφικά)- οι συνεργάτες του Mystis.gr, πάντα σε συνεννόηση με το συγγραφέα.

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα διαφήμισης ενός τίτλου, -συνήθως, αλλά όχι μόνο- στην κοινωνική πλατφόρμα Facebook, η οποία έχει αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική. Πάντα σε συνεννόηση με το συγγραφέα.

Επιπρόσθετα σας Παρέχουμε:

  • Δυνατότητα να καταχωρηθεί το βιβλίο σας στη βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και να εμφανίζεται σε όλες τις μηχανές αναζήτησης των ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων.
  • Αριθμό ISBN, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διακίνησή του στη αγορά.
  • Πώληση του βιβλίου σας από το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο.

τα βήματα είναι απλά!

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας καλέσουμε άμεσα

Authors
Όνοματεπώνυμο
Όνοματεπώνυμο
First
Last

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία print on demand

Η υπηρεσία Print on Demand παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ενός βιβλίου με ψηφιακή μέθοδο (χωρίς φιλμ και μηχανές εκτύπωσης offset) σε όσα αντίτυπα επιθυμεί ο πελάτης, ξεκινώντας από τον αριθμό 1. Το κόστος τής παραδοσιακής εκτύπωσης με μηχανές offset είναι αρκετά μεγάλο, ώστε δεν είναι συμφέρον οικονομικά να τυπωθούν λιγότερα από 1000 περίπου αντίτυπα ανά τίτλο. Όμως η εναλλακτική δυνατότητα της ψηφιακής παραγωγής βιβλίου (με τα εξαιρετικά χαμηλά κόστη για τα μικρά «τιράζ» και τους ταχύτατους χρόνους παράδοσης) μας δίνει την ευκαιρία να παράγουμε ένα εξίσου άψογο αποτέλεσμα.

Ευνόητα, θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και έκδοση μεγάλου τιράζ (άνω των 1000 αντιτύπων), εκτύπωσης offset, και με αρκετά χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο

Στο Mystis.gr, λόγω της μακρόχρονης επαφής μας με όλους τους τομείς της εκδοτικής παραγωγής, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να διαβαστούν με προσοχή και ακόμα πόσο πιο δύσκολο να εγκριθούν τα έργα πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων από τις επιτροπές αξιολόγησης των εκδοτικών οίκων, ώστε να αποφασιστεί η έκδοσή τους. Έτσι, πάρα πολλά αξιόλογα κείμενα (λογοτεχνικά, ποιητικά, επιστημονικά κα.) παραμένουν στην αφάνεια επειδή συνήθως κρίνονται αντιεμπορικά από τους εκάστοτε αξιολογητές.

Ωστόσο, τελικός στόχος κάθε δημιουργού είναι να φέρει το έργο του σε επαφή με το κοινό και να αισθανθεί την πληρότητα που προσφέρει η διαπίστωση πως αυτό αφορά και πολλούς άλλους ανθρώπους.
Επιπλέον, στη συνέχεια, διαθέτοντας τα βιβλία σας μόνοι σας στην αγορά με πολύ απλό και εύκολο τρόπο πια (δεν είναι πλέον υποχρεωτική η έναρξη επιτηδεύματος κλπ.) λαμβάνετε οι ίδιοι τα ποσοστά από τις πωλήσεις και όχι κάποιος μεσάζοντας εκδότης, με αποτέλεσμα να έχετε σημαντικά αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας, όχι μόνο στην απόσβεση των εξόδων σας, αλλά και κέρδη.

Κύριος στόχος του Mystis.gr είναι να δουν το φως της δημοσιότητας έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του πολιτισμού μας, ενάντια στο κλίμα εμπορικότητας που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του βιβλίου. Εμείς, με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους συνεργάτες στον χώρο της παραγωγής του βιβλίου, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε, σε πολύ σύντομο χρόνο, ένα άψογα έντυπο ή ηλεκτρονικό βιβλίο. Πρόκειται για μια επαναστατική δυνατότητα που ελάχιστοι επαγγελματίες μπορούν σήμερα να προσφέρουν.