1. Παραγγελία / παράδοση

Παραγγελία / παράδοση

Ολοκλήρωση παραγγελίας:


Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας».
Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Η διαδικασία της παράδοσης μπορεί να διαρκέσει έως 7- 8 εργάσιμες μέρες για Κρήτη και Ελλάδα και 10-15 εργάσιμες μέρες για Ευρώπη και Αμερική. Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Αγ. Νικολάου). Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mystis.gr  δέχεται παραγγελίες μέχρι 20 κιλά. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] Οι Εκδόσεις Mystis συνεργάζονται με τον ΕΛΤΑ και ακολουθείται ενιαία οικονομική πολιτική για τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.


Καθυστέρηση παραγγελίας:


Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
•Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
•Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε εναλλακτικές λύσεις.
•Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή εθνικών αργιών ,που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση δε, που είναι αδύνατη η μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του)  θα είναι επειδή τα στοιχεία σας δεν είναι καταχωρημένα σωστά.