1. Εταιρεία Mystis

Εταιρεία Mystis

Η εταιρεία Mystis  δραστηριοποιείται περισσότερο από 25 χρόνια στην Κρητική αγορά στο χώρο των τουριστικών  εκδόσεων,  με το πελατολόγιο της  να ξεπερνά σε αριθμό τις 750 επιχειρήσεις που προμηθεύει στο σύνολο της Κρήτης.Με γνώμονα την καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων που προμηθεύουμε, έχουμε συνάψει  αποκλειστικές συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού καλύπτοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπάρχουσες ανάγκες. 
Η δραστηριότητα της εταιρείας  Mystis όμως,  επεκτείνεται και στην ευρύτερη διάθεση και κυκλοφορία  ελληνικών εκδόσεων. Σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους από όλη  την Ελλάδα έχουμε τη δυνατότητα να διακινήσουμε στην κρητική αγορά κάθε υπάρχουσα  ελληνική έκδοση.
Ωστόσο στην εταιρεία μας πραγματοποιούμε και δικές μας εκδόσεις. Το αντικείμενο των εκδόσεων μας είναι κυρίως ταξιδιωτικοί και αρχαιολογικοί οδηγοί, χάρτες, φωτογραφικά και αρχιτεκτονικά λευκώματα, βιβλία για τη φύση, τη λαογραφία της Κρήτης, την κρητική ποίηση και λογοτεχνία, την κρητική γαστρονομία, μυθολογία και άλλα πολλά. Στις εκδόσεις μας,  καλωσορίζουμε και υποστηρίζουμε τους νέους συγγραφείς από την Κρήτη και όχι μόνο στην προσπάθειά τους να ευοδωθεί η πρώτη τους συγγραφική δραστηριότητα. Επιπρόσθετα, διαθέτουμε αυτόνομο δημιουργικό τμήμα για την επιμέλεια των εκδόσεών μας, καθώς και μεταφραστικό τμήμα που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει άμεσα και υπεύθυνα ξενόγλωσσες επιμελημένες  εκδόσεις  ποικίλου περιεχομένου.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι διοχετεύοντας στην αγορά του νησιού ποικίλες ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες εκδόσεις σχετικές με αυτό, συμβάλλει σημαντικά στη διάδοση και προαγωγή του κρητικού πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα , η εταιρεία Mystis διαθέτει φωτογραφική ομάδα τόσο για την κάλυψη  κάθε είδους φωτογραφικής ανάγκης  των εκδόσεων της , όσο και για τη δυνατότητα συχνής ανανέωσης των διαθέσιμων καρποστάλ, των  ημερολογίων και άλλων  τουριστικών προϊόντων. Παρέχεται  η δυνατότητα αεροφωτογράφισης για την κάλυψη όλων  των αναγκών  στον τομέα της φωτογραφίας και  για τη δημιουργία  ενός πλήρους φωτογραφικού αρχείου  που θα εξυπηρετεί τις εκδόσεις της εταιρείας και θα ικανοποιεί τις ανάγκες  των επιχειρήσεων που προμηθεύει.
Ταυτόχρονα, η εταιρεία  διαθέτοντας άρτιες και πλήρως εξοπλισμένες αποθήκες που περιέχουν όλη την ποικιλία των προϊόντων που προμηθεύει,  με σύγχρονο σύστημα αρχειοθέτησης (χρήση τεχνολογιών αιχμής) καλύπτει  άμεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ανάγκες  των πελατών της τόσο εντός όσο και εκτός Κρήτης.

H εταιρεία Mystis τα τελευταία χρόνια διαθέτει δικό της ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο μπορείτε να βρείτε εκδόσεις τόσο ελληνικές όσο και ξένες σχετικά με  ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και φυσικά μπορείτε να ενημερωθείτε και για τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της εταιρεία. Το ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο είναι ο σύνδεσμος της εταιρείας με το  ευρύ κοινό και η γέφυρα επικοινωνίας με αυτό και το προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για να ακούσει  και να καλύψει κάθε  ανάγκη σχετική με τον τομέα δραστηριοτήτων της εταιρείας.  Η εταιρεία Mystis με την συνεχή παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις που πραγματοποιούνται τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα , σέβεται και διασφαλίζει την ιδιαιτερότητα του Κρητικού πολιτισμού μεταδίδοντας τα χαρακτηριστικά και τις αξίες του παγκοσμίως.