1. Λογοτεχνία
  2. Νεοελληνική λογοτεχνία
  3. Αστυνομική λογοτεχνία /crime
  4. Επιστροφή

Το μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας

Συγγραφέας: Έλενα Ακρίτα

 

Εκδότης: Διόπτρα

 

Τιμή: 16,60 € 14,94 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: 10 Μαΐου 2017
Τύπος: Μαλακό
Σελίδες: 0
Διαστάσεις: 24x17cm

ISBN

  •  978-960-605-263-7

Περιγραφή

Το μυστικό της μπλέ πολυκατοικίας" είναι πολλά περισσότερα από ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, είναι ένα καλογραμμένο ανάγνωσμα, η ανατομία ενός εγκλήματος, καθώς παράλληλα και μια διεισδυτική ματιά στις διαπροσωπικές σχέσεις στην σύγχρονη Ελλάδα.
Ραφαέλλα Μανέλη, pause-artmag.gr
Ένα βιβλίο που αναδεικνύει μια σύνθετη και αμφιλεγόμενη εποχή με όλες τις φωτοσκιάσεις της: με ειλικρίνεια, ζωντάνια, διλλήματα και φόνους και γάμους από συμφέρον. Στο κάτω- κάτω επειδή κάποιοι εξαργύρωσαν ακόμα και τους αγώνες των άλλων, αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι δεν αγωνίστηκαν πραγματικά. Εξαιρετική δουλειά. Και ιδεολογικά και δομικά, αφηγηματικά.
Ελένη Γκίκα, fractalart.gr
Η Ελσινόρη παραμένει μια από τις πιο γοητευτικές και ενδιαφέρουσες λογοτεχνικές φιγούρες, ενώ το χιούμορ της –σαφώς πιο γνήσιο κι εσωτερικό σε σχέση με το πρώτο βιβλίο– βοηθάει τον αναγνώστη ώστε να την αναγνωρίσει ως μία καθημερινή φιγούρα και να μπορέσει να ταυτιστεί εύκολα μαζί της, χωρίς την ανάγκη άλλων κοινών γνωρισμάτων.
Μαρία Μπακάρα, boocity.gr
Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας γραμμένο με το γνωστο χιούμορ της συγγραφέως, περιέχει δράσεις και ανατροπές, αναφέρεται όμως και στην Ελλάδα της κρίσης. Διότι θεωρεί πως ένα αστυνομικό μυθιστόρημα δεν πρέπει να είναι σταυρόλεξο και σπαζοκεφαλιά αλλά ανάγνωσμα με προβληματισμούς.
Φίλιππος Φιλίππου, Το Βήμα της Κυριακής
Η Έλενα Ακρίτα είναι μια αξιοζήλευτα εξαιρετική πένα. Αν δε, έχεις διαβάσει και τον Φόνο 5 αστέρων, το νέο της βιβλίο δεν χρειάζεται πολλά λόγια.
Βάλλια Ζαμπάρα, Down Town