1. Εκπαίδευση - Γλώσσα - Γλωσσολογία
  2. Ελληνικά για ξενόγλωσσους
  3. Επιστροφή

ΚΛΙΚ στα Ελληνικά Γ1

Συγγραφέας: Μ. Καρακύργιου, Β. Παναγιωτίδου

 

Εκδότης: Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

 

Τιμή: 49,00 € 44,10 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: Οκτώβριος 2018
Τύπος: Μαλακό
Σελίδες: 678
Διαστάσεις: 29x21cm

ISBN

  •  978-960-777-983-0

Περιγραφή

Η σειρά «ΚΛΙΚ στα Ελληνικά» αποτελείται από σύγχρονα διδακτικά εγχειρίδια, τα οποία ακολουθούν πιστά τις προδιαγραφές για τα επίπεδα Ελληνομάθειας, που επισήμως ισχύουν με νόμο του κράτους από το 2010. Οι νέες προδιαγραφές αποτυπώνονται αναλυτικά στον τόμο Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας: Νέο Αναλυτικό Εξεταστικό Πρόγραμμα, σύνταξη και έκδοση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Θεσσαλονίκη, 2013).
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που έχουν κατακτήσει το επίπεδο Β2 και επιθυμούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευχέρεια στη χρήση της γλώσσας, ως ικανοί χρήστες, συγκριτικά με το επίπεδο Β2.
Το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά Γ1 είναι ένα διδακτικό εγχειρίδιο που παρέχει αυθεντικές περιστάσεις επικοινωνίας για τη μελέτη της γλώσσας και στις τέσσερις επικοινωνιακές δεξιότητες κατά το πρότυπο των Εξετάσεων Ελληνομάθειας.
Το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά Γ1 είναι ένα διδακτικό εγχειρίδιο εκμάθησης της ελληνικής σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Ο χρήστης αντλεί πρόσθετο υλικό, συνδεόμενος με τα ψηφιακά περιβάλλοντα εργασίας που έχει εκπονήσει το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ:
- την Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα (www.greek-language.gr) και
- τις «Ψηφίδες για την Ελληνική Γλώσσα» (www.greek-language.gr/digital/Resources/index.html)
Επιπλέον, στη διεύθυνση http://greeklanguage.gr/klikstaellinikaC1 είναι προσβάσιμα τα ηχητικά αρχεία του βιβλίου (με τον κωδικό που υπάρχει στα περιεχόμενα).
Κάντε κλικ στις σελίδες του βιβλίου και ανοίξτε ένα παράθυρο ζωντανού διαλόγου με την ελληνική γλώσσα
και τον πολιτισμό της.

Σχετικά προϊόντα