1. Λογοτεχνία
  2. Μυθιστόρημα και Νουβέλα
  3. Ιστορικό Μυθιστόρημα
  4. Επιστροφή

Μία Oδύσσεια χωρίς τέλος

Συγγραφέας: Εμμανουήλ Σακελλάρης

 

Εκδότης: Mystis

 

Τιμή: 13,00 €

:
  • Google+
  • PrintFriendly
Χρονολογία έκδοσης: 2015
Τύπος: Μαλακό
Σελίδες: 304
Διαστάσεις: 21x14cm

ISBN

  •  978-618-5024-44-4

Περιγραφή

  Μέσα στην διεθνή πραγµατικότητα, όπου όλα υπακούουν στην δύναµη του χρήµατος, το κέρδος αναδεικνύεται ως ο απόλυτος θεός. Οι θρησκείες γίνονται οι φορείς µέσα από τους οποίους προωθούνται τα διάφορα συµφέροντα.

Οι ιδεολογίες είναι η βιτρίνα πίσω από την οποία κρύβονται άνοµες πράξεις και ανήθικοι άνθρωποι.

  H «Oδύσσεια χωρίς τέλος» είναι ένα µυθιστόρηµα όπου οι ήρωες µπλέκονται σε ένα πραγµατικά φοβερό σκηνικό, όπου παλεύουν πρώτα να βρουν τους εαυτούς τους και µετά να πάρουν θέση έναντι των συµφερόντων εταιρειών πετρελαίων, που φτιάχνουν µια καλοστηµένη ιστορία για να καταφέρουν να αποσπάσουν τα οφέλη από την εκµετάλλευση των υδρογονανθράκων. Τα κοιτάσµατα βρίσκονται στον θαλάσσιο χώρο ενός παραλιακού χωριού, το οποίο είναι χωρισµένο από   ένα «φυλετικό» µίσος αιώνων.

  Μία δηµοσιογράφος, τέως δικηγόρος, καλείται να παίξει κοµβικό ρόλο σε όλη αυτήν την υπόθεση. Ερευνά από την πρώτη στιγµή ποιοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά και έρχεται αντιµέτωπη µε ιδεολογίες και διάφορες παραθρησκευτικές οργανώσεις, που δεν έχουν κανένα άλλο σκοπό παρά να κρατούν υποταγµένο τον άνθρωπο στα κελεύσµατά τους για να µην µπορεί έτσι να δει την αλήθεια.